Den best mogelege måten å byrja dagen på


tyre troubles
Originally uploaded by phyl1.

I dag morgon då Phyllis og eg kom køyrande på motorvegen på veg til arbeid, vart bilen hennar brått ustabil. Diverre var det ingen rabatt, men ho klarde å køyre bilen fram til fyrste avkøyring der eg fekk moro av å skifte dekk.

Me fekk eit lite sjokk då me såg hjulet (sjå bildet) – det var heilt øydelagt.

Phyllis sagde seinare noko tull om at det var den best mogelege måten å byrja dagen på. Kva ho meinte var at det var betre eg var med ho, at det var godt ho ikkje køyrde for fort, og at vêret var godt, men eg kan kor som er tenkje på mange betre måtar å byrja han på!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.