Denseman on the Rattis

Formerly known as the Widmann Blog

dakids

Amaias specielle kravleteknik

Amaia har udviklet sin helt egen måde at kravle på:

Man kan vel sige, at hun har lært at sætte det lange ben foran! 🙂

2 thoughts on “Amaias specielle kravleteknik

  • Mikkel Ricky

    Flot teknik, dér!

    Jeg brugte i sin tid selv en tilsvarende teknik hvor jeg sad på det bøjede ben og holdt “det lange ben” strakt foran mig. Fremdriften blev klaret ved at hoppe på/med det bøjede ben. Armene brugte jeg således ikke til fremdrift eller til at holde balancen, men havde i stedet hænderne fri til at holde en stor is eller lignende – samtidig med at jeg kunne bevæge/hoppe mig rundt. Det var en kæmpe fordel i forhold til traditionel kravlen.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *