Denseman on the Rattis

Formerly known as the Widmann Blog

DIYen

Next DIY project

It’s time to start doing the next room – I’d like to paint it and lay a new floor before Miriam, Bjørn and his kids arrive. I’ve bought the paint and the floorboards, and I’ve spent a lot of the week-end clearing out the room (it was full of all the junk I had left there while I did the living room and the kitchen). See the full set of pre-DIY photos on Flickr.

8 thoughts on “Next DIY project

 • Sikke nogle pæne gulve – slib dem af – giv dem lak, og hvor vil de dog være pæne 😉

  Reply
 • Det mener du da vist ikke seriøst! 😉 Hvis du gør, så prøv at forstørre billederne, og læg mærke til cementen, til de to slags brædder, til alle de overskårne brædder, til hullerne langs væggene, o.s.v. Dele af gulvet er pænt, men én svale gør jo ingen sommer!

  Reply
 • Nå ja ok – jeg roste vist gulvet, inden jeg forstørrede for at opdage fladen (til komfuret?) – beklager – det var vistr netop den enlige svale, jeg så ;(

  Reply
 • Helt OK – jeg lød vist også som dig, da jeg endnu kun havde fået en smule af tæppet hevet af. 😉

  Reply
 • Held og lykke! Jeg ville komme forbi og give en hånd, men jeg bor jo ikke lige nede ad vejen længere 😉

  Reply
 • Du har jo allerede hjulpet så rigeligt, men jeg skal da ærligt indrømme, jeg havde sat stor pris på din hjælp igen – ting tager så lang tid, når man er alene om det. Men det her rum er da mindre end stuen, så hvor svært kan det være? 😉

  Reply
 • Ja, det kan da ikke tage mere end en halvanden times tid 😉 God arbejdslyst!

  Reply
 • Tak! Jeg er færdig med loftet nu – det tog ca. en time hver gang.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *