Denseman on the Rattis

Formerly known as the Widmann Blog

daIT

Trine Revival Club

Vi er en del Århus-dataloger, der lærte Trine som det første programmeringssprog på studiet (det andet, hvis man tæller Rasmus med). Trine døde sidst i 90erne, da man gik over til java i stedet. Men det var nu et dejligt programmeringssprog – jeg holdt især af de rekursive typer. Der findes vel ingen trinecompilere til moderne maskiner, og det er nu trist. Jeg kom derfor til at overveje, om det ikke ville give mening at lave en trinecompiler til Parrot (alternativt kunne man vel også vælge javas runtimemaskine eller .Net), så man igen kunne skrive noget af sin kode i det kære gamle sprog.

Jeg står dog noget på bar bund – jeg har vel min gamle Dat1-note et sted, men det ville nu være rart med en BNF-grammatik og den slags. Og det lyder nu også som et ret stort projekt, så det kunne være godt med flere interesserede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *