Denseman on the Rattis

Formerly known as the Widmann Blog

dafamilykids

Gift og døbt


Miriam, Bjørn and Ursula
Originally uploaded by viralbus

Så blev min søster, Miriam, gift med sin Bjørn, og deres datter, min niece, Ursula Widmann Rasmussen, blev døbt.

Vejret holdt stort set tørt, og det var en fin fest.

Vi gav Miriam og Bjørn et fotografiapparat (et Sony Cybershot T20) i bryllupsgave, så nu håber vi på oftere at få billeder af min nuttede niece at se – hun var meget sødere, end man kunne se på de billeder, de havde sendt os.

Det viste sig, at min kusine Elisabeth og hendes mand, Peter, venter deres første barn til oktober, og min fætter Henrik og hans kone, Ulla, venter deres andet. Ulla forventes at føde den 13. december – dagen før Phyllis!

Léon var i øvrigt naturligvis en stor succes i sin kilt.

2 thoughts on “Gift og døbt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *