Denseman on the Rattis

Formerly known as the Widmann Blog

dapolitics

Stem stadigvæk blankt

Jeg ser i Politiken, at den danske regering er nervøs for, om nok folk tropper op til tronfølgevalget.

Som jeg før har skrevet, vil jeg stærkt anbefale, at man stemmer blankt.

Man kan selvfølgelig også blive hjemme, men jeg mener, det er vigtigt, man stemmer til Europaparlamentsvalget, der finder sted samme på samme tidspunkt.

One thought on “Stem stadigvæk blankt

  • Jeg stemmer naturligvis til Europaparlamentsvalget, omend jeg ikke er helt sikker på hvem jeg stemmer på endnu. Jeg stemmer også til tronfølgevalget (ja), for uanset om man er for et monarki eller ej, så synes jeg det er forkert at det er ligestillingsproblemer i grundloven, og jeg har også et stort problem med at værnepligten kun er for mænd. Jeg mener værnepligten skal afskaffes, men skal den være der, så skal den være for alle, uanset køn.

    Nå, men det jeg egentlig ville sige, var at uanset hvad der skal stemmes om, også selvom det er et menighedsrådsvalg som man ikke aner noget om og er ligeglad med, så bor vi i et demokrati og alle valg er i mine øjne en fejring af det demokrati – noget som ikke er en selvfølge overalt i verden. Så derfor opfordrer jeg alle til at møde op og stemme – ønsker man ikke at stemme, så stem blankt. Men stem fordi du kan!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *